AdriaanReininkAdriaan Reinink studeerde Muziekwetenschap en Rechten aan de Universiteit Utrecht en Interieurarchitectuur aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag. De afgelopen jaren heeft hij zich vooral toegelegd op interieur ontwerpen, nieuwe woningen en een project voor de ontwikkeling van 30 nieuwe appartementen in een voormalig gemeentehuis. Hij was tevens actief als  decor- kostuum- en lichtontwerper voor theater en opera, in welke sector af en toe ook  zijn kennis en know-how inzet als producent. Daarnaast was hij regelmatig actief als projectmanager en fondsenwerver, en tot 2018 docent projectmanagement aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In 2012 was Adriaan namens Residentie Orkest, Nederlands Danstheater, Dr Anton Philipszaal/Lucent Danstheater en Koninklijk Conservatorium Den Haag organisator en programmeur van het nieuwe, stadsbrede festival Together Now dat op 6 oktober 2012 op en rond het Spuiplein in Den Haag plaatsvond, voor en door de bevolking van den Haag.

In 2017 richtte hij – na jaren voorbereidend onderzoek, en in nauwe samenwerking met inheemse boeren in het Zuiden van Mexico – Cencalli, La Casa de Maíz op. Een uniek restaurant dat meer dan tien soorten inheemse maïs ter plaatse verwerkte tot deeg ten behoeve van de bereiding van tortillas, tamales, sopes en andere gerechten uit de Mexicaanse keuken, UNESCO Werelderfgoed. Cencalli sloot in december 2021.

In de periode 1997-2003 werkte hij als regisseur, regieassistent, voorstellings- en productieleider bij diverse operagezelschappen zoals De Nederlandse Opera, Nationale Reisopera en Opera Zuid. Tussen 1996 en 2008 programmeerde hij succesvolle kamermuziekseries op het Huis te Linschoten. Hij bouwde dit uit tot een uniek muziektheatraal festival waarvoor hij tevens de concepten bedacht en in 2006 en 2008 zelf de regie op zich nam. Adriaan deed onder meer financiën voor Stichting Kamermuziek Amsterdam en publiciteit voor het Nieuw Ensemble, was zakelijk leider van de nieuwe muziekgroep ELECTRA en projectleider improvisatie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.

Adriaan Reinink is momenteel gevestigd in De Bilt.